Llibres

Llibres, col·laboracions.


QUADREN D'ARMÈNIA


DIÀLEGS DIATÒNICSCorrespondència. Diàleg. Poesia i Pintura. Amb aquestes paraules l'autor descriu aquest bell llibre. Una reflexió poètica de la bellesa de la vida i de la mort. Un diàleg obert entre l'art poètic de Jordi Xandri i l'art plàstic de Sagi Tarbal.


LA NIT ENCESA


RELATS MÀGICSDes del primer intent d'atrapar el foc amb paraula -eina sempre complexa- fins al seu darrer significat; des del despreniment de calor i llum preduït per la acombustió d'un cos fins a la vella i inquieta teoria geològica d'un foc central ...


BIOÉTICA:


LA TOMA DE DECISIONESAquesta obra ofereix textos profesionals de diferent àreas de coneixement (filosofía, medicina, jurisprudencia, atenció social), en els que aporta els estudis sobre le presa de decisions en situacions conflictives o complexes.

Fulls Impermeables INo és un tractat de zoologia, és una mostra de diferents treballs (poemes, narracions, assaigs) d'un grapat d'autors novells d'arreu dels Països Catalans que pertanyen a l'Asociació de Joves Escriptors en Llengua Catalana, és, per tant, una mostra heterogènia, i no forçosament representativa.


III Premi Joan Barcelo.Pero de cop descobries aquells fulls que et feien saltar de la poltrona -amb el corresponent terratremol de tortell dins la panxa-i exclamar: "Allelujah, benaurats els que vénen en nom de la sacro-santa Inspiració!!!!".
Aquests fulls, admirat lector, són els que ara tens a les mans.


Poesia a Flor de PielHace un año, con el título de Poesía a flor de piel se publicó una pequeña antología de textos literarios y poéticos que aludían a la piel, al cabello o a algunas patologías cutáneas.
Se trataba de una obra anecdótica, que intentaba recoger diversas percepciones de lapiel.